Υπηρεσίες
Δομή Παροχής Συσσιτίων Αλεξανδρούπολης

dalexkoinonikasissitia.jpg123Η ΑμΚΕ «Ξένιος Ζευς» σε σύμπραξη με τους Δήμους Ν. Σμύρνης, Χανίων, Ρεθύμνου και Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος “Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας” δημιουργεί το Κοινωνικό ΣυσσίτιοΤο Κοινωνικό Συσσίτιο δημιουργήθηκε για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας προκειμένου να καλύψει τις βασικές ανάγκες της οικογένειας, μιας που η εποχή μας πλήττεται από ραγδαία αύξηση των κινδύνων του κοινωνικού αποκλεισμού. Σκοπός της δομής είναι να διανέμονται δωρεάν γεύματα κάθε μέρα. Η δομή διασφαλίζει την σταθερή τροφοδοσία στους ωφελούμενους που έχουν ανάγκη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, γίνεται κάθε μέρα από τις 12:30 – 14:00, επιπλέον έχει εγκριθεί από τον Δήμο ένα μηνιαίο πρόγραμμα σε συνεργασία με διατροφολόγο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων είναι να διαμένουν στους παραπάνω Δήμους. 

Μέσω της λειτουργίας της δομής, θα παρέχονται και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης με στόχο την ενδυνάμωση και την κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Διαμεσολάβησης25510-26977).

Δικαιολογητικά 

  •  Φωτοτυπία ταυτότητας
  •  Εκκαθαριστικό του 2013 ή 2014
  •  Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  •  Απόκομμα σύνταξης
  •  Μισθωτήριο ενοικίου εφόσον υπάρχει
  •  Βεβαιωση ιατρού για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας

 

Τα νέα μας

twitter

Twitter
 


twitter

Facebook
 
 


twitter

YouTube
 

Ενδεικτικές φωτογραφίες

Our Newsletter