Τηλ. Κέντρο
+30 210 9022010
Αναλυτικός Χάρτης
Όλα τα σημεία παρουσία μας στον χάρτη (Σύντομα ...!)

Τα νέα μας

Θέση εργασίας / Επιστημονικά Υπευθύνου

Η εταιρεία Ξένιος Ζευς αναζητά για το Οικοτροφείο Αίολος, στην Αθήνα, συνεργάτη για τη θέση του Επιστημονικά Υπευθύνου

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος θα έχει την ευθύνη συντονισμού και υλοποίησης του έργου της Πολυκλαδικής Θεραπευτικής Ομάδας και την επιστημονική ευθύνη για τη λειτουργία του Οικοτροφείου.

Θα πρέπει να διαθέτει την ειδικότητα του ψυχολόγου καθώς και να διαθέτει τεκμηριωμένη εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών στη διεύθυνση εξωνοσοκομειακών Μονάδων Ψυχικής Υγείας ή Μονάδων και Προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και επαγγελματικής επανένταξής ή τουλάχιστον εμπειρία 5 ετών σε ανάλογες Μονάδες. 

 

Απαραίτητα προσόντα:

  • Ειδικότητα ψυχολόγου
  • Τεκμηριωμένη εμπειρία
  • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  • Γνώση χειρισμού Η/Υ και MS Office

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο "Θέση Επιστημονικά Υπευθύνου" έως 30/4/2021.

 

logo xenios

Η εταιρεία «Ξένιος Ζεύς» ΑμΚΕ ιδρύθηκε το 2001, είναι πιστοποιημένος Φορέας Παροχής  Κοινωνικής Φροντίδας, Πιστοποιημένος Φορέας Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μέλος του United Global Compact και CSR in Greece.

Copyright © 2018-2019. XENIOS. Powered by SILICONTECH Inc.