Τηλ. Κέντρο
+30 210 9022010
Αναλυτικός Χάρτης
Όλα τα σημεία παρουσία μας στον χάρτη (Σύντομα ...!)

Τα νέα μας

Κοινωνικές Δομές Ρεθύμνου: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συναυλία Αλληλεγγύης


Για μία ακόμη φορά η ρεθεμνιώτικη κοινωνία επέδειξε την ευαισθησία που διακρίνει τα μέλη της, υποστηρίζοντας εμπράκτως και με θέρμη,  το έργο των Κοινωνικών Δομών του Ρεθύμνου που έχει ως αποδέκτες  συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.  

Την π. Τρίτη 27/8/2019, ο Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνης, πλημμύρισε από ρεθεμνιώτες και επισκέπτες που κατέθεσαν την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των δομών του Κοινωνικού  Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίου, στη συναυλία αλληλεγγύης που διοργάνωσαν, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας που θα διατεθούν σε δικαιούχους συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται. Αυτή η βραδιά αγάπης, πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη, εθελοντική συνδρομή των γνωστών και αγαπητών καλλιτεχνών του τόπου μας Στέλλας Σειραγάκη, Βούλας Στρατάκη και Δημήτρη Σπυριδάκη οι οποίοι ένωσαν τις φωνές τους, υπηρετώντας  τον ευγενή στόχο της σύμπραξης των ρεθεμνιωτών σε μια εκδήλωση διαπνεόμενη από τις αρχές της συνοχής, της συμπαράστασης και της αλληλοβοήθειας. Χάρη στη γενναιόδωρη προσφορά  των συμμετεχόντων, που ξεπέρασαν τα 700 άτομα, συγκεντρώθηκαν 2.528,31 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας. Σας ευχαριστούμε!

 

logo xenios

Η εταιρεία «Ξένιος Ζεύς» ΑμΚΕ ιδρύθηκε το 2001, είναι πιστοποιημένος Φορέας Παροχής  Κοινωνικής Φροντίδας, Πιστοποιημένος Φορέας Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μέλος του United Global Compact και CSR in Greece.

Copyright © 2021-2022. XENIOS. Powered by SILICONTECH Inc.