Τηλ. Κέντρο
+30 210 9022010

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Η Εταιρία στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, με το κατάλληλο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό καθώς και με την εμπειρία που έχει, αναπτύσσει προγράμματα και συνεργασίες με εκπαιδευτικούς φορείς με στόχο την προαγωγή της γνώσης και εργασιακής εμπειρίας σε επαγγελματίες, φοιτητές κ μέλη της κοινότητας.
Ανώτερα και Ανώτατα Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Η Εταιρεία υλοποιεί πρωτόκολλα συνεργασίας με Ανώτατα και Ανώτερα Δημόσια Ιδρύματα για την πραγματοποίηση προγραμμάτων πρακτικής άσκησης φοιτητών και σπουδαστών.

Η εταιρία βρίσκεται σε μακροχρόνια συνεργασία με το τμήμα Ψυχολογίας του ΠαντείουΠανεπιστημίου και το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθηνών.

Τα  Προγράμματα  Πρακτικής  Άσκησης Φοιτητών και Σπουδαστών περιλαμβάνουν θεωρητική κατάρτιση, πρακτική εκπαίδευση, εποπτεία και αξιολόγηση.

Παράλληλα σε συνεργασία με άλλα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα, στα πλαίσια σπουδών ανθρωπιστικών επαγγελμάτων, πραγματοποιούνται ενημερωτικές συναντήσεις μεταξύ φοιτητών και επαγγελματιών της Εταιρείας.

On the job training επαγγελματιών
Εθελοντές –Εθελοντικές Ομάδες
Ενημέρωση – Ευαισθητοποίηση πληθυσμού

Η Εταιρεία μας σε αριθμούς!

Πρόσθετο κείμενο (μη προ-αιρετικό)

0

Χρόνια λειτουργίας

0

Παρουσία (περιοχές)

0

Οικότροφοι

0

Εκπαιδεύσεις/Ημερίδες

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

logo xenios

Η εταιρεία «Ξένιος Ζεύς» ΑμΚΕ ιδρύθηκε το 2001, είναι πιστοποιημένος Φορέας Παροχής  Κοινωνικής Φροντίδας, Πιστοποιημένος Φορέας Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μέλος του United Global Compact και CSR in Greece.

Copyright © 2021-2022. XENIOS. Powered by SILICONTECH Inc.