Τηλ. Κέντρο
+30 210 9022010
Αναλυτικός Χάρτης
Όλα τα σημεία παρουσία μας στον χάρτη (Σύντομα ...!)

Τα νέα μας

Άυλη συνταγογράφηση

 

Ενεργοποιείστε την άυλη συνταγογράφηση. Είναι μία διαδικασία μέσω της οποίας μπορεί ένας γιατρός να σας συνταγογραφεί ένα φάρμακο ή ένα παραπεμπτικό εξετάσεων  (μέσω πλατφόρμας που εκείνος γνωρίζει), το οποίο θα το λαμβάνετε  με SMS στο κινητό σας ή μήνυμα στο email σας.

Με ασφάλεια, εύκολα και απλά χωρίς κανένα χαρτί!! Αρκεί να την ενεργοποιήσετε μια φορά και δε χρειάζεται να ασχοληθείτε ξανά.

Δείτε εδώ την διαδικασία βήμα-βήμα. (link που θα παραπέμπει στο site)

Για να ενεργοποιήσετε την άυλη συνταγογράφηση, θα χρειαστείτε:

·         τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet (Username και Password)

·         τον ΑΜΚΑ τον δικό σας ή/και των ασφαλιστικά εξαρτώμενων μελών σας

·         τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή/και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail)

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 1. Μεταβείτε στο gov.gr και στην συνέχεια επιλέγετε Είσοδος στην υπηρεσία.
 2. Στη νέα σελίδα που θα μεταφερθείτε επιλέγετε Είσοδος με Taxisnet και κάνετε κλικ στην επιλογή «Είσοδος στην υπηρεσία».
 3. Στη νέα καρτέλα, θα σας ζητηθούν οι κωδικοί του TAXISnet λογαριασμού σας. Στα πεδία «Username» και «Password» εισάγετε αντίστοιχα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.
 4. Μόλις είστε έτοιμοι κάνετε κλικ στην επιλογή «Είσοδος».
 5. Στη συνέχεια κάνετε κλικ στην επιλογή «Εξουσιοδότηση».
 6. Στη νέα καρτέλα στο πεδίο «Α.Μ.Κ.Α.» πληκτρολογήστε τον ΑΜΚΑ σας.
 7. Μόλις είστε έτοιμοι κάνετε κλικ στην επιλογή «Είσοδος».
 8. Στην επόμενη σελίδα θα εμφανιστούν κάποια προσωπικά στοιχεία σας. Ελέγξτε ότι είναι σωστά και μόνο τότε συνεχίστε κάνοντας κλικ στην επιλογή «Επιβεβαίωση».
 9. Στη νέα σελίδα κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε την επιλογή «Επιθυμώ Άυλη Συνταγογράφηση». Έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε την Άυλη Συνταγογράφηση είτε μέσω κινητού τηλεφώνου, είτε μέσω email, είτε μέσω και των δύο προηγούμενων.
 10. Στο πεδίο «Κινητό» πληκτρολογήστε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας. Κάντε κλικ οπουδήποτε έξω από το πεδίο «Κινητό» για να ενεργοποιηθεί η διπλανή επιλογή «Επιβεβαίωση» και πατήστε την.
 11. Θα λάβετε SMS στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που δηλώσατε από το «IDIKA» με έναν 4ψήφιο κωδικό, τον οποίο πρέπει να πληκτρολογήστε στο πεδίο «PIN κινητού» στο πλαίσιο που θα έχει εμφανιστεί στην οθόνη σας. Αφού βάλετε τον 4ψήφιο κωδικό κάντε κλικ στην επιλογή «ΟΚ».
 12. Την ίδια διαδικασία ακολουθείτε και στο πεδίο  email
 13. Αν όλα πήγαν καλά, θα εμφανιστεί το μήνυμα «Η επιβεβαίωση ήταν επιτυχής» για λίγα δευτερόλεπτα.
 14. Τέλος, πατήστε την επιλογή «Υποβολή». 

Αν όλα πήγαν καλά, θα εμφανιστεί το μήνυμα «Η ενεργοποίηση της Άυλης Συνταγογράφησης ήταν επιτυχής» για λίγα δευτερόλεπτα.

 

 

 

logo xenios

Η εταιρεία «Ξένιος Ζεύς» ΑμΚΕ ιδρύθηκε το 2001, είναι πιστοποιημένος Φορέας Παροχής  Κοινωνικής Φροντίδας, Πιστοποιημένος Φορέας Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μέλος του United Global Compact και CSR in Greece.

Copyright © 2021-2022. XENIOS. Powered by SILICONTECH Inc.