Τηλ. Κέντρο
+30 210 9022010
Αναλυτικός Χάρτης
Όλα τα σημεία παρουσία μας στον χάρτη (Σύντομα ...!)

Τα νέα μας

Επίσκεψη εκπροσώπων Π.Ο.Υ. - Υπουργείου Υγείας / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Ξένιος Ζευς» στην Αθήνα, επίσημη επίσκεψη από εκπροσώπους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και από εκπροσώπους του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο της ίδρυσης παραρτήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ελλάδα. Οι εκπρόσωποι ακολούθως επισκέφθηκαν τις δομές της εταιρείας, Κέντρο Ημέρας «Ανέλιξη» και το Οικοτροφείο «Αίολος», ξεναγήθηκαν στους χώρους τους, ενημερώθηκαν από τους επιστημονικά υπευθύνους για το έργο που πραγματοποιείται στις δομές αυτές και σχολίασαν πολύ θετικά τις δραστηριότητες της εταιρείας και τις δράσεις της.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας «Ξένιος Ζευς» κ.Γιώργος Ξηρουχάκης παρουσίασε το έργο της εταιρείας και αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία της επίσκεψης αυτής, διαβεβαιώνοντας ότι η εταιρεία θα συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα και δυναμική την προσφορά της στο τομέα της ψυχικής υγείας, όπως επίσης και στο σύνολο των υπολοίπων δράσεων της. Ευχαρίστησε επίσης, την εκπρόσωπο της εταιρείας «Κλίμακα» που παρευρέθηκε και ευχήθηκε να σηματοδοτήσει η επίσκεψη αυτή μια νέα περίοδο ανάπτυξης των δομών κοινωνικής αρωγής για μια κοινή αναπτυξιακή πορεία.

 

logo xenios

Η εταιρεία «Ξένιος Ζεύς» ΑμΚΕ ιδρύθηκε το 2001, είναι πιστοποιημένος Φορέας Παροχής  Κοινωνικής Φροντίδας, Πιστοποιημένος Φορέας Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μέλος του United Global Compact και CSR in Greece.

Copyright © 2021-2022. XENIOS. Powered by SILICONTECH Inc.