Τηλ. Κέντρο
+30 210 9022010
Αναλυτικός Χάρτης
Όλα τα σημεία παρουσία μας στον χάρτη (Σύντομα ...!)

Τα νέα μας

Θέσεις εργασίας

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Ξένιος Ζευς" στα πλαίσια της ανάπτυξης των υπηρεσιών που προσφέρει, αναζητεί προσωπικό με τις παρακάτω ειδικότητες, για δομές στις περιοχές Ν. Κόσμου (Αθήνα) Ν.Σμύρνης, Π.Φαλήρου.

Οι ενδιαφερόμενες/νοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικά σημειώματα στη διεύθυνση ηλ. ταχ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη "Βιογραφικό σημείωμα -Ειδικότητα" μέχρι και τις 2/8/2020.

 

          Διοικητικός Υπάλληλος

Απαραίτητα προσόντα:  Άνεργος, Ωφελούμενος  ΚΕΑ, Ηλικίας 30-49 ετών,  Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, γνώση Η/Υ,  Αγγλικά(Β2), εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Επιθυμητά προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση  ή/και  πτυχίο λογιστικής

Αριθμός θέσεων: 2

 

          Εργοθεραπευτής/ρια

Απαραίτητα προσόντα:  Άνεργος, Ωφελούμενος  ΚΕΑ, Ηλικίας 30-49 ετών, σχετικό πτυχίο(ΙΕΚ, ΤΕΙ), Γνώση Η/Υ , εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Επιθυμητά προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, Αγγλικά

Αριθμός θέσεων: 1

 

          Ψυχολόγος

Απαραίτητα προσόντα:  Άνεργος, Ωφελούμενος  ΚΕΑ, Ηλικίας 30-49 ετών, πτυχίο Ψυχολογίας,  Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος, Γνώση /Υ, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Επιθυμητά προσόντα:  Προϋπηρεσία ,   Αγγλικά

Αριθμός θέσεων: 4

 

          Νοσηλευτής/τρια

Απαραίτητα προσόντα:  Άνεργος, Ωφελούμενος  ΚΕΑ, Ηλικίας 30-49 ετών,  Δευτεροβάθμια εκπαίδευση,  Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος, γνώση Η/Υ, προϋπηρεσία 2 χρόνια, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Επιθυμητά προσόντα:  Αγγλικά

Αριθμός θέσεων: 3

 

         Γενικών Καθηκόντων

Απαραίτητα προσόντα:  Άνεργος, Ωφελούμενος  ΚΕΑ, Ηλικίας 30-49 ετών,  Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Επιθυμητά προσόντα:  Προϋπηρεσία σε Οικοτροφείο

Αριθμός θέσεων: 2

 

 

ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΧΑΡΑΥΓΗ» - ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Αγαπημένοι μας φίλοι, χαθήκαμε για λίγο!
Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό μας έφεραν σε κατάσταση εσωστρέφειας προκειμένου να ανασυνταχθούμε και να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους ανθρώπους που φιλοξενούμε και τους εργαζόμενους του οικοτροφείου μας.
✓ Εφαρμόσαμε όλους τους υγειονομικούς κανόνες και προμηθευτήκαμε το απαραίτητο υγειονομικό υλικό
✓ Περιορίσαμε τις εξόδους και τις εξωτερικές δράσεις ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, σύμφωνα με τον κανονισμό Πολιτικής Προστασίας
✓ Διακόψαμε τις επισκέψεις και τις εξωτερικές συνεργασίες με άλλους φορείς
✓ Κλείσαμε» την πόρτα στους συγγενείς και τους αγαπημένους φίλους και εθελοντές της μονάδας
Η διαδικασία προσαρμογής στα νέα δεδομένα όμως δεν περιλαμβάνει μόνο απαγορεύσεις!
✓ Οργανωθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο για να αξιοποιούμε τον ελεύθερο χρόνο μας με δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες εντός του σπιτιού μας
✓ Συντονίστηκε το επιστημονικό προσωπικό της μονάδας μας για την παροχή στοχευμένης ψυχολογικής, εκπαιδευτικής και νοσηλευτικής υποστήριξης στους φιλοξενούμενούς μας
Μένουμε σπίτι, αλλά παραμένουμε δυνατοί και θα καταφέρουμε να βγούμε υγιείς κι αλώβητοι απ’ αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία !
Οραματιζόμαστε τις όμορφες μέρες που μας περιμένουν, να ξαναβρούμε τους στόχους μας, να ξεχυθούμε έξω, να ανταμώσουμε ξανά με τους αγαπημένους μας και να κάνουμε όμορφες δράσεις στην κοινότητα !
Ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη σε όλους!

 

Κέντρο Ημέρας 'Ανέλιξη' - Φτίαξε πρόγραμμα!

 

 

 

Συμβουλές & πληροφορίες / Covid-19

Το θεραπευτικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας "Ανέλιξη" μας συμβουλεύει για τη σωματική και ψυχική υγεία και μάς ενημερώνει με σημαντικές πληροφορίες!

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞHΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟ'I'Ο ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞHΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟ'I'Ο ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΑ

Ο νέος κορωνοϊός-2019 ονομάζεται τώρα SARS-CoV-2, ενώ η ασθένεια που προκαλεί ονομάζεται COVID-19. O ιός ανιχνεύθηκε πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2019 στην περιοχή Γιουχάν της Κίνας και έκτοτε έως σήμερα έχει διασπαρεί σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού που μέχρι τότε δεν είχε απομονωθεί στον άνθρωπο.

Τα κύρια συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνουν τα κατωτέρω: Πυρετός, βήχας, πονόλαιμος, αρθραλγίες, μυαλγίες, καταβολή και δυσκολία στην αναπνοή

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα για τη λοίμωξη από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2,  τα ηλικιωμένα άτομα καθώς και άτομα οποιασδήποτε ηλικίας με χρόνια υποκείμενα νοσήματα (π.χ. χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, κακοήθειες κτλ), ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου για εμφάνιση σοβαρής νόσου και επιπλοκών.

Κατά συνέπεια για αυτές τις ευπαθείς ομάδες αλλά και για όλο τον πληθυσμό γενικότερα, κρίνεται ιδιαίτερα αναγκαία η συστηματική εφαρμογή όλων των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης και διασποράς του νέου κορωνοϊού καθώς και αυστηρή τήρηση των εντολών του Ιατρού και του ΕΟΔΥ.

Γενικότερα λόγο της υψηλής μεταδοτικότητας του ιού συστήνεται:

·         Η διακοπή των επισκέψεων συγγενικών προσώπων των ενοίκων, φίλων και εθελοντών στο Οικοτροφείο.

·         Περιορισμός εξόδων των ενοίκων οι οποίες θα γίνονται σε ανοιχτούς χώρους και πάντα με την επίβλεψη προσωπικού.

·         ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης θα πραγματοποιούνται επισκέψεις σε Νοσοκομεία.

·         Συχνός καθαρισμών των επιφανειών που χρησιμοποιούνται συχνά(πόμολα, χερούλια, κουπαστή, βρύσες κλπ.) και καλός εξαερισμός των χώρων του Οικοτροφείου.

·         Να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες  υγιεινής από εργαζόμενους,  ενοίκους και προμηθευτές.

Οδηγίες ατομικής υγιεινής

  • Παραμονή κατ’ οίκον και αποχή από την εργασία οποιουδήποτε ατόμου εμφανίζει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού
  • Αποφυγή στενής επαφής, εφόσον αυτό είναι δυνατό, με οποιοδήποτε άτομο εμφανίζει συμπτώματα από το αναπνευστικό, όπως βήχα ή πταρμό (φτέρνισμα). Αυτό ιδιαίτερα ισχύει για τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
  • Αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης.
  • Σε βήχα ή φτέρνισμα κάλυψη της μύτης και του στόματος με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντιλο, απόρριψη του χρησιμοποιημένου χαρτομάντηλου στους κάδους απορριμμάτων και επιμελές πλύσιμο των χεριών.
  • Τακτικό και επιμελές πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι και νερό, για τουλάχιστον 20’’, πριν τη λήψη τροφής και μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα, και προσεκτικό στέγνωμα χεριών με χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης και απόρριψή τους στους κάδους απορριμμάτων.
  • Εναλλακτικά του πλυσίματος χεριών, μπορεί να εφαρμοστεί καλό τρίψιμο των χεριών με αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα ή χαρτομάντιλα με αλκοόλη

                                                                                               Εκ του τμήματος

                                                                                            Διασφάλισης Ποιότητας

 

 

logo xenios

Η εταιρεία «Ξένιος Ζεύς» ΑμΚΕ ιδρύθηκε το 2001, είναι πιστοποιημένος Φορέας Παροχής  Κοινωνικής Φροντίδας, Πιστοποιημένος Φορέας Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μέλος του United Global Compact και CSR in Greece.

Copyright © 2018-2019. XENIOS. Powered by SILICONTECH Inc.