Τηλ. Κέντρο
+30 210 9022010
Αναλυτικός Χάρτης
Όλα τα σημεία παρουσία μας στον χάρτη (Σύντομα ...!)

Τα νέα μας

Θέση εργασίας: Νοσηλεύτρια/τη, Οικοτροφείο Αίολος, Αθήνα

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Ξένιος Ζευς" αναζητεί προσωπικό με την ειδικότητα Νοσηλεύτριας/τη για το οικοτροφείο Αίολος στην Αθήνα (Νέος Κόσμος) 

Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο, Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος, γνώση χειρισμού Η/Υ

 

Οι ενδιαφερόμενες/νοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικά σημειώματα στη διεύθυνση ηλ. ταχ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη "Βιογραφικό σημείωμα -Νοσηλεύτρια/της".

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Κινητή μονάδα ψυχικής υγείας

Για τη συνέχιση της συστηματικής παρακολούθησης των ασθενών με ψυχική ασθένεια που ζουν στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου με σκοπό την έγκαιρη ανίχνευση και παρέμβαση, την πρόληψη των υποτροπών καθώς και την παροχή υπηρεσιών ψυχιατρικής, ψυχολογικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και την ενίσχυση της Κινητής Μονάδας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης (Πα.Γ.Ν.Η) προκηρύσσονται οι εξής θέσεις:

  • 1 Ψυχίατρος 
  • 1 Ψυχολόγος 
  • 1 Παιδοψυχολόγος
  • 1 Επιστήμονας-ερευνητής με backround σε επιστήμες ψυχολογίας/κοινωνικών επιστημών

με τη διάρκεια της δράσης να ορίζεται στους έξι (6) μήνες.

 

 Περισσότερες πληροφορίες  θα βρείτε στα ακόλουθα έντυπα:

1. Ανακοίνωση - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

2. Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση 

 

Υποβολές αιτήσεων από Τετάρτη 12/01 εως 22/01/2022 στη σελίδα https://application.scag.gr/

 

 

Γραφείο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στην Β. Εύβοια

Γραφείο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στην Β. Εύβοια

Ο φορέας ψυχικής υγείας & κοινωνικής μέριμνας ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΑμΚΕ, έχει αναλάβει την παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές σε όλη την Εύβοια.
Συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου θα λειτουργεί κλιμάκιο, το οποίο θα απαρτίζεται από 1 Ψυχίατρο, 1 Ψυχολόγο &  1 Κοινωνικό Λειτουργό.
 .

Η παρέμβασή του κλιμακίου θα περιλαμβάνει ενδεικτικά τις ακόλουθες υπηρεσίες:

ü  Συμβουλευτική Υποστήριξη

ü  Ψυχοθεραπεία

ü  Ψυχολογική Υποστήριξη

ü  Εκμάθηση Δεξιοτήτων 

ü  Ψυχιατρική Εκτίμηση

 

Η Υπηρεσία παρέχεται δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως επικοινωνήσετε με τους Ειδικούς στα τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλέφωνο |  210 9022010

Email | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

♦ Κέντρο Υγείας Μαντουδίιου , Κηρέας 340 04 | 2227 022222

Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας στον Δ. Ηρακλείου Κρήτης

Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας στον Δ. Ηρακλείου Κρήτης

 

Ο φορέας ψυχικής υγείας & κοινωνικής μέριμνας ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΑμΚΕ, ενισχύει το έργο του Πα.Γ.Ν.Η. με μια Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας αποτελούμενη από ψυχίατρο,ψυχολόγο και παιδοψυχολόγο για την παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των κατοίκων του Ν. Ηρακλείου.   

Η Κινητή Ψυχιατρική Μονάδα, χρησιμοποιεί τις υποδομές των Κέντρων Υγείας και  δραστηριοποιείται σε αγροτικές, απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα περιοχές, που δε λαμβάνουν την απαιτούμενη φροντίδα στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.

Στόχοι της Κινητής Μονάδας είναι η πρόληψη, η έγκαιρη παρέμβαση, η διάγνωση και θεραπεία όλου του φάσματος των ψυχιατρικών και ψυχοκοινωνικών προβλημάτων καθώς και ο σχεδιασμός εξατομικευμένης υποστήριξης και παρέμβασης, ώστε το άτομο να μην απομακρυνθεί από το φυσικό οικογενειακό και κοινωνικό του περιβάλλον. Παράλληλα, η Κινητή Μονάδα έχει αναπτύξει ένα δίκτυο ψυχοκοινωνικής στήριξης των ψυχικά πασχόντων μέσα από τη συνεργασία της με τα Κέντρα Υγείας και ποικίλους φορείς της τοπικής κοινότητας.

Η παρέμβασή του κλιμακίου θα περιλαμβάνει ενδεικτικά τις ακόλουθες υπηρεσίες

ü  Παροχή υπηρεσιών ψυχιατρικής, ψυχολογικής και παιδοψυχολογικής στήριξης των σεισμοπαθών, των οικογενειών τους και στήριξη της κανονικής λειτουργίας των σχολείων

ü  Συνέχιση της συστηματικής παρακολούθησης των ασθενών με ψυχική ασθένεια που ζουν στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου με σκοπό την έγκαιρη ανίχνευση και παρέμβαση και την πρόληψη      των υποτροπών

ü  Επανένταξη χρόνιων πασχόντων από ψυχικές διαταραχές με στήριξη και ενίσχυση της λειτουργίας του  του Κέντρου Ημέρας «Εν Πλω» που λειτουργεί στις Μοίρες Δήμος Φαιστού

ü  Εξακολούθηση της καταγραφής και επεξεργασίας δεδομένων που αφορούν τη λειτουργία της ΚΜΨΥ, προκειμένου να εξεταστεί η αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων της σε διάφορους δείκτες που θα μελετηθούν (π.χ. διαγνώσεις, υποτροπές κ.α.) 

Η Υπηρεσία παρέχεται δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως επικοινωνήσετε με τους Ειδικούς.

Τηλέφωνα επικοινωνίας2109022010, 6946923600

Email |  kinitimonada.herΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κέντρου Ημέρας «Ανέλιξη»

Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κέντρου Ημέρας «Ανέλιξη»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Ημέρας "Ανέλιξη"που αποτελείται από ψυχολόγους και κοινωνικό λειτουργό, παρέχει δωρεάν την Υπηρεσία Συμβουλευτικής Υποστήριξης σε όλους όσους την έχουν ανάγκη. Ειδικότερα, προσφέρονται συνεδρίες Συμβουλευτικής για

 

ü  την έγκαιρη παρέμβαση στην Κρίση

ü   την ενίσχυση της Ψυχικής Ανθεκτικότητας

ü  την διαχείριση δυσκολιών επικοινωνίας στις διαπροσωπικές, οικογενειακές, εργασιακές σχέσεις

ü   την άμεση αντιμετώπιση και πρόληψη αδιέξοδων ψυχικών καταστάσεων.

Η Υπηρεσία παρέχεται δωρεάν

Υπάρχει η δυνατότητα και για ραντεβού σε απογευματινές ώρες για όσους εργάζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως επικοινωνήσετε με τους Ειδικούς:

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας | 2109022010, 6946923600

Email |  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

logo xenios

Η εταιρεία «Ξένιος Ζεύς» ΑμΚΕ ιδρύθηκε το 2001, είναι πιστοποιημένος Φορέας Παροχής  Κοινωνικής Φροντίδας, Πιστοποιημένος Φορέας Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μέλος του United Global Compact και CSR in Greece.

Copyright © 2021-2022. XENIOS. Powered by SILICONTECH Inc.